HAPPY BIRTHDAY!
Richie, srecan rodjendan!
Wed Nov 28, 2007 9:06 am
LJUBICA*93 Very big US5 fan
e stigla sam na net... SLATKISU SRECEN RODJENDAN _________________
Tose nikada te necemo zaboraviti,tvoj lik,tvoj predivan osmeh,tvoje andjeoske okice...Tvoju precistu dusu,andjeoski glas...Uvek ces da budes sa nama, u nama... Nikada neces da budes zaboravljen... Tvoje pesme zive... Volimo te...Pocivaj u miru,videcemo se jednom tamo gore,daleko...
Ajd kao da on vidi ovo.......hihihihihi
Richie ljubaviiiiiiii.....NE Richieeeeeee moj....NE BRE
Richieeeeee srecan rodjendaaaaaaaaaaaaaaan Mi te puno volimoooooooooo Lijepo ga proslavi..... plachko Vojimo teeeeeeeeeeeeee _________________
Wed Nov 28, 2007 7:22 pm
LJUBICA*93 Very big US5 fan
joj kako su dobre slikice _________________
Tose nikada te necemo zaboraviti,tvoj lik,tvoj predivan osmeh,tvoje andjeoske okice...Tvoju precistu dusu,andjeoski glas...Uvek ces da budes sa nama, u nama... Nikada neces da budes zaboravljen... Tvoje pesme zive... Volimo te...Pocivaj u miru,videcemo se jednom tamo gore,daleko...
Wed Nov 28, 2007 9:41 pm
richie USeljenik br.5
Pa Richie duso moja SRECAN RODJENDAN sa VELIKIM zakasnjenjem!!!!Mi cemo te uvek voleti!!!!!!!!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum