ko hotje da se dopisujemo preko msn-a, neka mi poshalje adresu u pm ;)
kako ovo pm smeshno zvuchi xD
Sun Feb 03, 2008 2:22 pm
*TinnA* *US5*admin*US5*
Aha,zato ja napishem MP ili PP
Nego ja imam u svom profilu svoj MSN _________________
Sun Feb 03, 2008 4:02 pm
Maria US5*Richie*US5
dodala sam te u msn ;)
Tue Feb 05, 2008 7:31 pm
richie USeljenik br.5
Ja sam odlepila za pesmom WORK YOUR BODY!!!!!!
Sat Mar 01, 2008 12:06 am
LJUBICA*93 Very big US5 fan
e ljudi mene bas dugo nije bilo na forumu, al ewo me ponowo.....))))) kako ste mi wi?? sta ima nowo?? _________________
Tose nikada te necemo zaboraviti,tvoj lik,tvoj predivan osmeh,tvoje andjeoske okice...Tvoju precistu dusu,andjeoski glas...Uvek ces da budes sa nama, u nama... Nikada neces da budes zaboravljen... Tvoje pesme zive... Volimo te...Pocivaj u miru,videcemo se jednom tamo gore,daleko...
Ej....evo ja bas gledam nove poruke na forumu....odavno nije bilo tako....pa GDJE SI TI : : Ej sta ima kod tebe?A...kod mene nista...ljubavni jadi.. Sta da se radi....
richie-ja ODLEPILA za ROUND AND ROUND....
Ej meni je Vincent uzasan...sorry al stvarno je tako.... Kad pogledam onu sliku na njihovom sajtu...svi EXTRA izgledaju....bas je mocna slika,al Vincent je nekako sav smotan.....ipak Michael je bio zakon.... JBG.. _________________
Fri May 02, 2008 7:31 pm
*Teen*Angel* *US5*admin*US5*
Ja sam postavila puno slike u Picture Of The Day, pa kad mozete, prokomentarisajte malo. Postavicu jos. Super je Round & Round, a kad sam gi gledala na RTL uzivo, Vincent je bio bas smotan, ali sta ces, jos je dete, pa tako se i ponasao. _________________
Eeeee nek' si nek' si.....Hehe.....pa gdje si ti?
Ja se smaram kao i obicno.....UCIM Cekam kraj skolske godine al nikako da ga docekam.....Sta ti radis?KiSoLiNo _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum